13.11.2021 Swedish wine center, Malmö

Spätburgunder 2017

English: come visit us! we will be presenting some of our wines this afternoon in collaboration with Happy Vines.
5 wines and nibbles is teh plan for this presentation – please registerbook (obligatory) directly with Sweedish Wine Center

Deutsch: kommen Sie vorbei! Wir presetieren ein Paaar von unsere Weine nachmittags in zusammen arbeit mit Happy Vines. 5 Weine mit knappern dazu ist der Plan. Sie können hier direkt buchen (obligatorisch): Sweedish Wine Center

Svenska: Vinprovning Weingut Vorgrimmler. Möt Maj Britt Vorgrimmler som driver den familjeägda vingården Weingut Vorgrimmler som ligger vid den södra delen av Tuniberg i närheten av Freiburg. 1 30 år har man drivit vingården i samspel med naturen och människan vilket återspeglas i deras viner. Deras dagliga arbete på vingården har resulterat i kvalitetsviner som produceras varsamt med handskörd, naturjäst och jäsning i öppna fat.

“I see the soil as the most important foundation of my work. The vines are connected to the soil through their roots, which give them stability. Many organisms live in and with the soil, the plants protect this sensitive surface from erosion and the strong solar radiation.”

Pris 500 kr per person inkl 5 glas vin à 5 cl samt tilltugg i form av en snackbräda med ost, chark och smått o gott.
Du bokar ditt bord via vår hemsida www.swedishwinecenter.se
Bokning är obligatorisk

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.